De 9 Muser

Rabinovich

Rabinovich smykker er unikke, feminine og dog rå. Dansk designede smykker med en stor portion kreativitet og passion. Rabinovich udfordrer de traditionelle smykkestilarter med deres uforudsigelige, anderledes og super moderne smykker. Ringe, øreringe, armbånd og halskæder fra Rabinovich er hovedsagelig fremstillet i sterlingsølv, ofte med perler og natursten. Du finder også smukke smykker fra Rabinovich i sølv med forgyldninger i guld, samt et spændende udvalg af guldsmykker til kvinder. Gå på opdagelse og lad dig fortrylle af magiske former og uventede design i fantastiske smykker fra danske Rabinovich.

Rabinovich

Vi håber du er eller vil blive lige så begrejstret for Rabinovich smykker, som vi blev for mere end 15 år siden, da vi første gang forelskede os i smykkerne. Rabinovich er helt i tråd med De 9 Musers koncept, nemlig det unikke og håndlavede, med et ambitiøst krav til kvalitet og design. Rabinovich er smykker til kvinder i alle aldre med en flot balance mellem tradition og evig fornyelse. 

Jette Poulsen og Mario Rabinovich danner par i livet og driver sammen familievirksomheden i samarbejde med deres dygtige personale her i Århus. De er passionerede og har begge en kreativ baggrund som flittigt er blevet brugt hver dag gennem mere end 25 år til fantastisk dansk smykkedesign.

 

Håndlavede design smykker

Vi er vilde med og stolte over at være Rabinovich forhandler, det er en stor glæde hver dag, at kunne tilbyde unikke smykker til damer. Uanset om du er på udkik efter sølv smykker, en ring i guld eller små ørestikker, så finder du smykkekunst til ethvert look. Vi kvinder elsker smykkegaver, så måske kunne du ha´ lyst til at overraske din kæreste, mor eller veninde med et smukt feminint og håndlavet design smykke fra Rabinovich.

Smykkesæt til kvinder er yderst populære, nogle gange starter vi med en smuk Rabinovich ring, så er det jo skønt, at kunne ønske sig en halskæde eller øreringe som matcher, på et senere tidspunkt. Den store opgave er blot at vælge blandt mere end 450 fantastiske smykker fra Rabinovich.

 

Sølv smykker

Rabinovich sølv smykker er et overflødighedshorn af fantastiske former, oftest med smukke ædelsten. Sølv smykkerne er altid i sterlingsølv, det kan være blank sølv, antioxyderet eller sortoxydering. Det er for os meget imponerende, hvordan Rabinovich altid formår, at bringe den ypperste mode frem i sølv smykkerne, samtidig med at de er tro mod deres genkendelige linjer. 

Skal du finde en gave, er det meget prisværdigt, at det er muligt at finde et sølv smykke i mange forskellige prisklasser. Øreringe i sølv til få hundrede kroner, som kan passe både til den unge kvinde og til den mere moden kvinde. Er der en sølv ring med sten på ønskesedlen, er det let at finde den helt rigtige, blandt De 9 Musers store udvalg fra Rabinovich. Sølv halskæde og armbånd som matcher fra den smukke serien Cordelia med perler, sten og krystaller, kunne også være en fin gaveide.

 

Forgyldt smykker

Rabinovich forgyldte smykker er med 14 karat guld og i meget høj kvalitet. Tidens trends peger lige nu meget stærkt på forgyldte smykker og her må vi igen rose Rabinovich for at være med helt fremme. De formår på deres helt unikke måde, at skabe balance mellem det som trender og samtidig skabe smykker, som du vil værdsætte i mange år. 

Rabinovich forgyldte smykker er altid sterlingsølv med 14 kt. guld, og langt de fleste smykker er med fantastiske ædelsten, som giver smykkerne deres unikke udtryk. En nyhed i foråret 2023 er den smukke forgyldte serie Winding White med hvide ferskvandsperler. Langt de fleste af Rabinovich smykkerne findes i serier, som gør det nemt at finde for eksempel forgyldte øreringe der matcher halskæden eller en smuk forgyldt ring med grønne sten fra serien Curlicue.