De 9 Muser

Borowski

Borowski er elsket verden over for deres fantastiske kunstværker i glas. Stanislaw Borowski og hans sønner Pawel og Wiktor, skaber exceptionel farverig kunst i glas. Borowski familien skaber glaskunst med mange forskellige teknikker, ofte gamle næsten glemte måder, som kræver stor talent, erfaring og træning. Borowski familiens største kilde til inspiration er ægte livsglæde, som reflekteredes gennem udtryksfulde objekter og skulpturer i farverig glaskunst.

Glaspusteriet Borowski

Unik, farvestrålende og helt uovertruffen kunsthåndværk er bare nogle få af de ord, som beskriver Borowski glasstudio. Vi er meget begejstrede, for det store udvalg af håndlavet glaskunst til salg, vi kan præsentere her i webshoppen fra netop Borowski familien. Vi betragter Borowski som et af de glaspusterier der hører til helt i toppen af unik extravagant munblæst glas kunst. 

Borowski studiet har i mere end 30 år skabt fantastisk kunst i glas ud fra 3 nøgleord: Kærlighed, passion og perfektion - hvilket ses meget tydeligt i  alle de smukke glas skulpturer. Borowski finder du hovedsageligt rundt om i verden i glas museums butikker og på anerkendte gallerier, blandt andet Corning Museum of Glass in New York State.

Håndlavet glaskunst til boligen

Borowski glaskunst design er ofte let genkendeligt, både på grund af den høje kvalitet, de stærke farver, og ikke mindst det fantasifulde udtryk hver unik glas figur indeholder. Det giver nogle meget spændende indretnings muligheder i hjemmet. For eksempel kan en af de mange unikke og anderledes glasfade matche perfekt i farver til smuk kunst på væggen. Borowski glaskunst figurer og skåle er særdeles velegnet på spisebordet, skænken eller i vinduet, hvor lyset spiller i glasset.

Måske er du på udkik efter håndlavet og unik glaskunst, som sender et smukt signal på kontoret, i venteværelset, receptionen, mødelokalet elller som gave til chefen. Borowski kunst i erhvervslivet bringer elegance, et glimt af humor og giver både gæster og husets ansatte lidt ekstra glæde i hverdagen.

Glaskunst til haven

Gå på opdagelse blandt smukke og inspirerende glas kunstværker, som kan bringe enestående liv til haven. Udendørs glaskunst fra Borowski tåler at være ude året rundt. Glaskunsten er skabt i kraftig og robust mundblæst glas med fødder i pulverlarkeret stål.

Giv dit yndlingssted i haven eller på terrassen et magisk touch med en af de fantastiske kunstværker eller sæt en humoristisk skulptur fri i et af blomsterbedene. Græsplænen kunne hurtigt blive et spændende blikfang med en af de fantasifulde udendørs lamper. Om sommeren skaber en udendørs lampe hygge og giver dig lyst til at blive hængende lidt længere, mens om vinteren, kan den gøre dig i godt humør med dens stærke farver og varme glød.

Borowski glas kunstværker og hyggelige lamper skaber atmosfære - Det er kunst, som passer perfekt i orangeriet, udestuen, altanen, haven, terrassen og i sommerhuset.