De 9 Muser

Rabinovich øreringe

Øreringe er med til at fuldende enhver kvindes look, og med Rabinovich øreringe har du muligheden for, at finde lige netop den stil, som passer dig. Små ørestikker til hverdagen eller måske er du mere til store øreringe? De fleste Rabinovich øreringe er lavet i sølv, ofte oxyderet og med natursten. Du finder også både ørestikker og ørehænger i forgyldt sterling sølv, altid med et ægte Rabinovich twist!

Sølv øreringe

Det er super nemt som kvinde, at finde flotte øreringe fra Rabinovich både til hverdag og fest. Udvalget er stort og spændende, unaset om du er til små sølv øreringe, lange øreringe eller de store sølv øreringe. Er du på udkik efter et feminint look, kan de smukke hængeøreringe med perle fra serien Majestic White være et godt bud. 

Det er skønt at se, hvordan Rabinovich formår, at følge tidens mode og trend, samtidig med de er helt tro til deres egne smykkedesign. Vi kvinder elsker at finde øreringe, til lige netop det outfit vi har på i dag, så det matcher vores humør og stemning. Det betyder også, at smykkeskuffen gerne må være fyldt med forskellige stil, lige fra blomster øreringe til månesten øreringe og til creoler i sterling sølv.

 

Forgyldte øreringe

Alle Rabinovich forgyldte ørestikker og forgyldte hænge øreringe er i sterlingsølv med 14 karat guld. Vi har et meget stort udvalg af smukke forgyldt sølv øreringe fra smykkeserier som for eksempel Inner Secret. 

 

Guld øreringe

Fantastisk smukke øreringe i guld med perle, rosenkvarts eller grøn kvarts. Rabinovich øreringe i 14 karat guld er virkelig forkælelse og bringer det unikke frem i enhver kvinde. Er du mere til små øreringe, kan vi varmt anbefale Sunrise med morganite ædelsten eller creol med brillant Diamond Star.