De 9 Muser

Om os

DE 9 MUSER - Fra den græske mytologi - Er ladet med kreativitet og INSPIRATION

Vi håber, du vil gå på opdagelse her i vores net butik, og finde INSPIRATION til skønne gaver, indretning i dit hjem eller "falde over" noget, du bare må eje... 

I 18 år, har det været, og ER en stor glæde, at finde spændende unikt kunsthåndværk, som man ikke finder så mange andre steder i Danmark - vi rejser i det meste af Danmark og Europa, for at udvælge fra dygtige kunstnere. Vi fører selvfølgelig også mange af de kendte mærker, det giver en dejlig kombination af overraskelser og det velkendte! 

Det brede udvalg giver stor inspiration til gaver og til din bolig både ude og inde - Kvalitets lanterner, skønne uldplaider, bronzefigurer til enhver anledning. Fantastisk glaskunst i mange prisklasser, selvfølgelig krydret med masser af sjove og anvendelige gadgets og pynt til at pifte ethvert hjem op eller som super gaveideer!

Vi vil hver dag gøre os umage, for at tilbyde en spændende butik online - service og hurtig levering er vigtige nøgleord for os - Velkommen ...

BUTIK

Lige nu har vi butik på Ceres Allé 12 i Århus, som er åben efter aftale - og altid mandage 14-17. Ring gerne for åbningstider på 25623800.

JULEBOD TIVOLI FRIHEDEN

!8. november til og med 30. december finder du vores julebod med masser af hygge i hele Tovoli Friheden åbningstider

LAGER

Stokagervej 5, 1212

8240 Risskov