Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Rabinovich Halskæde og Armbånd

Halskæder fra Rabinovich bringer kvinder ind i et spændende smykke univers. Mange halssmykker er lavet på fortryllende vis i sterling sølv, ofte oxyderet og med sten og perler. Rabinovich har også den helt enkelte sølv halskæde, men dog  altid med et lille kendetegnende signatur. Smukke halskæder med 14 karat forgyldning, og med armbånd, som passer til. Kollektion fra Rabinovich byder som noget helt nyt også på halskæder i guld!

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk