Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Rabinovich Halskæde og Armbånd

Halskæder fra Rabinovich bringer kvinder ind i et spændende smykke univers. Mange halssmykker er lavet på fortryllende vis i sterling sølv, ofte oxyderet og med sten og perler. Rabinovich har også den helt enkelte sølv halskæde, men dog  altid med et lille kendetegnende signatur. Smukke halskæder med 14 karat forgyldning, og med armbånd, som passer til. Kollektion fra Rabinovich byder som noget helt nyt også på halskæder i guld!

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk