De 9 Muser

Metalkunst

Spændende udvalg af metalkunst og metalfigurer lavet med blandt andet skruer, bolte og møtrikker. Hver metalfigur har et unikt udtryk og repræsenterer forskellige job, stillinger og stemninger. Metalfigurerne er lavet med humor, og er velegnet som pynt i hjemmet. Disse unikke figurer er en super svendegave, jubilæumsgave eller gave til en rund fødselsdag.

Fritidsinteresser som gave

Fritiden er vigtig for os, at fylde den med det som glæder os, kan give overskud. Nogle fritidsaktiviter dyrker vi alene, det kan give ro og nærvær, mens andre interesser udøves sammen med andre mennesker og kan give en stærk fællesskabsfølelse. 

Et godt sted at starte, hvis man gerne vil finde en personlig gave, kunne være at tænke på, hvad interesserer gavemodtageren sig for? Måske er der en musikentusiast i vennekredsen? Så kunne en af de sjove metalfigurer som trommeslager, rock guitarist eller måske trompetist være den perfekte gave. Har du en far, som kender jagtsæsonen for ænder, så er han højest sandsynlig fritidsjæger, og figuren i metal, kunne være alletiders fødselsdagsgave. Golf er sjovt, det er der i hvertfald mere end 164.000 mennesker der syntes i Danmark, så her kunne den oplagte gave være en golf figur i metal med kobber bag. Måske har du en bror, som er lystfisker? En søster som elsker søndag på havet som vindsurfer? Det kunne også være, at du er vild med Tour de France eller medlem af en cykelklub, og gerne vil finde en cykel gaveide til en af kammeraterne. 

Det kan nemt blive en sjov overraskelse, hvis man tager udgangspunkt i fritidsaktiviter, når man skal finde en gave. Det er jo netop det, en gave gerne må, overraske og bringe et smil på læben - vi håber, du vil finde lige netop den gave her på siden med flot metalkunst. Hver figur er først bukket og skåret af stål og kobber, derefter svejset, og tilsidst børstet og larkeret. Brillen som figuren bærer er signaturmærket for alle møtrik figurerene, og er med til at give hver karikatur et sjovt udtryk. Metalfigurerne er alle små unikke håndlavede kunstværker!

 

Svendegave

Et svendebrev eller bevis betyder, man har afsluttet og bestået sin uddannelse indenfor en erhvervsuddannelse. Indenfor håndværkerfaget er man klar til at arbejde som svend eller man kan bygge ovenpå uddannelsesbeviset. De unge mennesker holder ofte et velfortjent svendegilde, når de har fået godkendt deres svendestykke efter skole og praktik.

Hvad giver man så i svendegave? Det har vi gjort meget nemt med et stort udvalg af flotte håndlavede metalfigurer, som passer præcis til mange forskellige jobs. Måske er det mester selv, som skal finde svendegaven eller familie og venner som er inviteret med til fejringen. Du finder her en metal figur, som passer til mange forskellige erhverv, uanset om det er svendegaven til en tømrer, elektriker, mekaniker eller smed. De 9 Muser sender selvfølgelig metalfigurene til hele landet, og er du i tidsnød og måske bor i nærheden af Risskov ved Århus, har du også mulighed for at afhente hos os efter aftale.