Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Konditor - Metal figur

Konditor - Metal figur

DKK 375,00
   Ikke på lager
Varenummer: HK406
Konditor udformet som finurlig metal figur, lavet med humor og håndelag - figuren passer også perfekt til bageren. Konditoren eller bager figuren er formet af metal, skruer, møtrikker og bolte og fremstår som en vidunderlig karikatur af samfundet.

En oplagt gave til den ny udlærte, reception, den runde fødselsdag, eller til den du kommer til at tænke på, første gang du ser figuren!
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk