Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Konditor - Metal figur

Konditor - Metal figur

DKK 375,00
   På lager
Antal
Varenummer: HK406
Konditor udformet som finurlig metal figur, lavet med humor og håndelag - figuren passer også perfekt til bageren. Konditoren eller bager figuren er formet af metal, skruer, møtrikker og bolte og fremstår som en vidunderlig karikatur af samfundet.

En oplagt gave til den ny udlærte, reception, den runde fødselsdag, eller til den du kommer til at tænke på, første gang du ser figuren!
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk