De 9 Muser
Håndlavet keramik i grønne og hvide farver
Håndlavet keramik krus med hank, høj - grøn og hvid
Håndlavet keramik kop med hank, grøn og hvid
Håndlavet keramik mælkekande med hank, grøn og hvid
Håndlavet keramik kande med hank, grøn og hvid
Keramik kande 1 liter grøn og hvid
Salatskål keramik håndlavet i grøn og hvid
Keramik skål i grønne og hvide farver, håndlavet
Lille keramik skål i grøn og hvid, håndlavet
Lille mini håndlavet keramik skål eller asiet i grøn og hvid
Håndlavet keramik tallerken Ø 25 cm, kan gå i opvaskemaskine
Keramik tallerken Ø 20 cm, håndlavet hvid og grøn
Tallerken keramik håndlavet unik Ø 16 cm hvid med grøn

Fra DKK 100,00
Vælg Keramik
På lager

Skøn håndlavet keramik i flot farve kombination med grøn og hvid - 100% unika. Keramikken tåler både opvaskemaskine og mikroovn.

Vi har bøjet os, efter utalige kunde forespørgsler, har vi nu valgt også at sælge keramikken i vores webshop. Da keramikken er håndlavet og hver eneste ting er unik, er der variationer i farve, mønster og størrelse - alle størrelser er kun cirka mål. Keramikken er ikke perfekt, der kan være nister, mærker, uperfekt mønster med mere - det anses ikke som fejl, men netop en del af charmen, ved det er håndlavet og unikt.

Før vi afsender keramikken til dig, sender vi et billede på sms med præcis det, som du vil modtage, da det kan tage sig lidt forskelligt ud fra billeder vist her i webshoppen.

Keramik krusene med hank fås i 2 forskellige udgaver og ligger rigtig godt i hånden, samtidig med de er fantastisk behagelige at drikke af. Keramik skålene fås i forskellige størrelser, der er den helt perfekte skål både til morgenmad, salat, snacks eller tilbehør på bordet. Den store keramik kande med hank, er alletiders til vand og ser også rigtig smuk ud med en buket markblomster. Den lidt mindre kande passer selvfølgelig også til vand, vin eller varm chokolade, mens den lille er super som mælkekande. Dæk et smukt bord med håndlavet keramik tallerkner, som fås i 3 størrelser. Det er en rigtig god ide, altid at sætte sin keramik på et underlag som tåler varme, eventuel spild eller kondensvand, derved passer man godt på sine møbler.

 

Varenr: Keramik grøn/hvid