De 9 Muser
Håndlavet keramik
Håndlavet keramik kop med hank blå og hvid
Håndlavet keramik krus med hank blå og hvid
Blå håndlavet keramik krus med hank
Mælke kande håndlavet keramik blå og hvid
Håndlavet keramik kande 1 L blå og hvid
Lille mini skål håndlavet keramik blå og hvid
Tallerken Ø 25 cm blå og hvid håndlavet keramik
Håndlavet keramik tallerken Ø 20 cm blå og hvid
Keramik tallerken Ø 16 cm blå og hvid håndlavet
Blå håndlavet keramik kop med hank

Fra DKK 100,00
Vælg Keramik
På lager

Flot håndlavet keramik i blå og hvid - 100% unika. Alt keramikken tåler opvaskemaskine og mikroovn.

Smuk håndlavet keramik krus med hank i blå eller blå med hvid mønster i 2 forskellige modeller - fantastisk at drikke af, og behagelig at holde i hånden. Keramik kanden er super til vand, vin eller varm chokolade, og den lille mini skål er perfekt til lidt slik, nødder eller tilbehør til bordet. De blå keramik tallerkner passer fint både til hverdag og lidt festligere lejligheder. 

Da keramikken er håndlavet og hver eneste ting er unik, er der variationer i farve, mønster og størrelse - alle størrelser er kun cirka mål. Keramikken er ikke perfekt, der kan være nister, mærker, uperfekt mønster med mere - det anses ikke som fejl, men netop en del af charmen, ved det er håndlavet og unikt. Vi anbefaler, at man altid sætter sin keramik på et underlag der kan tåle, hvis der spildes eller der eventuelt er lidt kondensvand, derved passer man godt på sine møbler.

Før vi afsender keramikken til dig, sender vi et billede på sms med præcis det, som du vil modtage på din ordre, da det kan tage sig lidt forskelligt ud fra billeder vist her i webshoppen.

 

Varenr: Keramik blå/hvid