De 9 Muser
Håndlavet keramik i blå turkis med hvid mønster
Blå håndlavet keramik krus med hank
Stor keramik kop i blå håndlavet
Keramik kande i blå med hvid mønster håndlavet
Mælkekande i blå med hvid mønster håndlavet keramik
Blå keramik skål håndlavet
Håndlavet keramik skål i blå med hvid mønster

Fra DKK 100,00
Vælg Keramik
På lager

Skøn håndlavet keramik i flot mørk turkis blå med hvid mønster - 100% unika. Keramikken tåler både opvaskemaskine og mikroovn.

Keramik krusene med hank fås i 2 forskellige udgaver og ligger rigtig godt i hånden, samtidig med de er fantastisk behagelige at drikke af. Keramik skålene fås i forskellige størrelser, de er helt perfekte både til morgenmad, salat, snacks eller tilbehør på bordet. Den store keramik kande med hank, er alletiders til vand og varm chokolade, eller prøv at sætte buket markblomster i, det ser smukt ud. Den lille kande er super som mælkekande. Det er en rigtig god ide, altid at sætte sin keramik på et underlag som tåler varme, eventuel spild eller kondensvand, derved passer man godt på sine møbler.

Efter utalige kunde forespørgsler, har vi nu valgt også at sælge keramikken i vores webshop. Keramikken er som sagt håndlavet og hver eneste ting er unik, så der vil være variationer i farve, mønster og størrelse - alle størrelser er kun cirka mål. Keramikken er ikke perfekt, der kan være nister, mærker, uperfekt mønster med mere - det anses ikke som fejl, men netop en del af charmen, ved det er håndlavet og unikt.

Før vi afsender keramikken til dig, sender vi et billede på sms med præcis det, som du vil modtage, da det kan tage sig lidt forskelligt ud fra billeder vist her i webshoppen.

 

Varenr: Keramik blå