De 9 Muser

Engel Figur

En engel figur kan have mange former og udtryk, men for de fleste, som holder af engle, er de med til at skabe hygge og pynte. Vi elsker engle, og syntes en engel figur kan symbolisere tryghed og glæde. En glasengel bliver ofte brugt som værtindegave, og smukke engle figurer i glas, som holder et fyrfadslys, kan skabe hygge i hjemmet. Nogle syntes engle kun er til jul, men vi syntes nu, de fleste af vores engle er meget smukke året rundt!

Engle figurer året rundt

Hos De 9 Muser har der altid været mange engle figurer, vi syntes nemlig de er så smukke - og med et fint lille budskab. Mange af vores engle er helt unikke og håndlavede fra dygtige kunsthåndværkere. Engle er søde pynteting, og kan minde os om livets små mirakler.

Engle i glas findes som sæt med to i mange forskellige farver og er alletiders gaveide. Glas engle kan være en betænksom gave, hvis man har en veninde eller familiemedlem, som trænger til en lille opmuntring, ligesom de er gaven der passer perfekt til fødselsdag eller til værtinden. Det kunne jo også være dig, som skulle forkæles med glasengle til at pynte i stuen, i sommerhuset eller i kolonihavehuset. 

Skal du finde en ganske særlig engel, kunne englefigurerne i bronze være et spændende bud. Eller måske leder du efter en engel, som kan tåle at stå udenfor året rundt? Så tag et kik på vores sjove engle i sten og rustfri stål. Hvert år glæder vi os meget, til at se den nye porcelæns engel som udkommer fra svenske Nääsgränsgården i de flotte serier fra talentefulde Jette Abildgård. 

 

Jule engle

Engle figurer hører julen til, og er med til at sætte den helt rigtige julestemning. I De 9 Musers online shop, finder du mange små engle, som kan være fine adventsgaver eller til egen glæde til december hygge. Juleengle er et sikkert hit til at ringe julen ind, og minde os om højtidens budskab.