De 9 Muser

Bronzefigurer

Bronzefigurer - Harmoni og livsglæde er flot udtrykt i alt sin enkelthed. Et kunstværk, som en bronzefigur eller bronzeskulptur er en gave, man har for livet. Bronzefigurerne udtrykker mange livsstadier, motivation og harmoni. Bronze er et fantastisk materiale, tidløst og enkelt i sin rå form. En bronzefigur, er et lille kunstværk til glæde i mange år frem. Du kan finde bronzefigurer, som passer til enhver anledning - Jubilæumsgave, bryllupsgave, firmagave, afskedsgave, rund fødselsdag, sølvbryllup, receptions gave...

Skytten stjernetegn - lille billede til ophæng på væggen
Stjernetegn - Bronze, natur skifer og Swarovski krystallerDKK 399,00
Stjernetegn På lager
Vædder 21.03-20.04, Tyr 21.04-21.05, Tvilling 22.05-21.06, Krebs 22.06-22.07, Løve 23.07-23.08, Jomfru 24.08-23. 09, Vægt 24.09-23.10, Skorpion 24.10-22.11, Skytte 23.11-21.12, Stenbuk 22.12-20.01, Vandmand 21.01-18.02, Fisk 19.02-20.03

Bronzefigur og kærlighed går hånd i hånd

Kærligheden skal fejres, og hvilken bedre måde, end at give en smuk bronzefigur, som elegant symboliserer netop kærlighed og samhørighed.

Båndet kan være stærkt som kæreste par, uanset om man er nyforelsket eller har haft den eneste ene ved sin side i mange år. Vi vil gerne give en personlig bryllupsgave, når vi er inviteret til fest. Det må gerne være en unik gave, som brudeparret kan glædes ved i mange år - og det må meget gerne være et fantastisk minde, som har en stærk symbolik omkring kærligheden. Nogle par opnår at fejre sølvbryllup og er de rigtig heldige, så får parret lov at opleve tosomheden helt frem til de kan fejre deres guldbryllup. 

Mors kærlighed er noget ganske særligt, ligesom stærke familiebånd er repræsenteret så smukt i mange af vores mindre bronzefigurer til salg.

 

Inspiration til særlige anledninger

Vi kender det alle... Vi vil så gerne finde en særlig gave til chefen eller den helt rigtig afskedsgave til en nær kollega. Det er vigtigt for os, at finde en gave, som vi tror på, vil bringe glæde til modtageren. Mange af vores bronzefigurer på sandsten, kan være et rigtig fint minde, og de passer perfekt til mange forskellige anledninger. Målet er nået bliver ofte brugt som eksamensgave og mange af figurerne i bronze, er oplagte jubilæumsgaver.

 

Små skulpturer til hjemmet

En dygtig bronze kunstner kan hurtigt friste med en fin lille figur, som virkelig kan pynte flot i hjemmet. Små kunst genstande i hjemmet er med til at sætte vores helt personlige præg, fortælle historien om, hvem der bor i hjemmet. 2 af vores mest eftertragtede bronze kunstnere er Luise Kött-Gärtner og Kerstin Stark, de er begge super talentfulde, og formår at skabe bronzekunst med et strækt udtryk. En lille skulptur i bronze eller keramik kan bringe kunst helt tæt på, inspirere og forkæle øjet. 

Vi håber du vil gå på opdagelse i vores bronzeunivers, måske blive overrasket over kvaliteten og det stærke udtryk - og ikke mindst, finde en personlig gave til en hel særlig person!