Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Borowski

Borowski er elsket verden over for deres fantastiske kunstværker i glas. Stanislaw Borowski og hans sønner Pawel og Wiktor, skaber exceptionel farverig kunst i glas. Borowski familien skaber glaskunst med mange forskellige teknikker, ofte gamle næsten glemte måder,som kræver stor talent, erfaring og træning. Borowski familiens største kilde til inspiration er ægte livsglæde, som reflekteredes gennem udtryksfulde objekter og skulpturer i farverig glaskunst.

Borowski fyrfadsstage i glas
Størrelser på lager:
Blå næb
Borowski lampe til udendørs - kunstværk i glas
Varenummer: 31-32
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 7.500,00
DKK 4.875,00
Spar DKK 2.625,00
Læs mere
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk