De 9 Muser
Glasskulptur hvid svane skål Borowski glaspusteri
Hvid svane skål eller vase glas kunst Borowski glasstudio
Cygnet glas skål hvid svane Borowski bryllupsgave
Hvid svane mundblæst og håndlavet glasskulptur Borowski
Borowski glas svane kunst til livet i hjemmet, haven eller i virksomheden
Hvid glas svane skulptur, perfekt bryllupsgave fra Borowski

DKK 2.800,00
På lager

Stilren og med enkelte former, er denne smukke glasskulptur som hvid svane, blevet skabt af det dygtige glaspusteri Borowski. Med den fortryllende cygnet svane skål, har Borowski kunstnerene formået at fange poesien, som udgår fra disse karismatiske og majestætiske fugle. Denne drøm i hvid, er en enestående gave, ja næsten den perfekte bryllupsgave.

Svane skupturen har et kunstnerisk blikfang med dens sarte mat glitrende hvide glas, som så fint imiterer den storslåede fjerdragt på en facinerende måde. Med sin yndefulde og elegante form, kan svane glasskulpturen anvendes på mange måder, som skål eller vase, og bringe kunstens magi til stuen eller til konferencerummet.

Man bliver hurtig betaget af kunsthåndværkets høje kvalitet, som altid er kendetegnende for glaskunsten fra Borowski brødrene. Hver skuptur er mundblæst og håndlavet af glaspusterene med præcision og omhu, i en komplex fremstillingsproces, som garanterer fremragende kvalitet. Mål 28 x 45 x 24 cm - LEVERINGSTID KAN VÆRE 1-3 UGER PÅ DENNE VARE!

Varenr: 04-60

Brand: Borowski