Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Züny elefant - til pynt, bogstøtte eller dørstop

Züny elefant - til pynt, bogstøtte eller dørstop

DKK 399,00

   På lager
Antal
Varenummer: Elefant 33333, mini 66633
Elefanten findes i to størrelser, hvor den lille nok er mest til pynt, fungerer den store også super fint som bogstøtte eller som dørstop. Elefanten tilhører efterhånden en stor familie af læder look dyr, som for nogle, er blevet et interessant samlerobjekt. Elefanterne er håndsyede og med stålkugler og polyester som fyld, som gør at de står godt.
Elefant stor L22 x B13 x H15 cm
Elefant mini  5 x 13 x højde 8 cm
Vis mere
Vis mindre
Relaterede varer
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk