Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Secrid

Secrid er indbegrebet af en kortholder i både meget høj kvalitet og ikke mindst funktionalitet. Kortholderen passer perfekt til alle de vigtigste kort og værdsættes højt af mænd i alle aldre, da den ikke fylder meget i lommen, og kvinderne er også vilde med den, da den er nem at få plads til i den lille taske. Secrid kortholderen findes i mange fede design, og er super lækker at bruge med den patenterede nemme "et klik" og alle kort er klar til brug - kreditkortene er beskyttede og RFID sikre med Secrid!

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk