Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Secrid

Secrid er indbegrebet af en kortholder i både meget høj kvalitet og ikke mindst funktionalitet. Kortholderen passer perfekt til alle de vigtigste kort og værdsættes højt af mænd i alle aldre, da den ikke fylder meget i lommen, og kvinderne er også vilde med den, da den er nem at få plads til i den lille taske. Secrid kortholderen findes i mange fede design, og er super lækker at bruge med den patenterede nemme "et klik" og alle kort er klar til brug - kreditkortene er beskyttede og RFID sikre med Secrid!

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk