Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Rabinovich - Ring i forgyldt sterlingsølv - Adorable Lace

Rabinovich - Ring i forgyldt sterlingsølv - Adorable Lace

DKK 995,00

   På lager
Antal
Varenummer: 64920370
Denne smukke og elegante ring er fra Rabinovich kollektionen Adorable Lace. Med det kreative design, der forestiller flere blomster som vikles om hinanden, fremstår ringen feminin og elegant. Selve ringen er fremstillet i forgyldt sterlingsølv, mens stenen er zirkonia. Smykket lever som altid op til den høje kvalitet, som Rabinovic i mange år har leveret.

KVALIFIKATIONER:
- Materiale: forgyldt sterlingsølv
- Sten: zirkonia
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk