Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Øreringe

Her på siden finder du vores samling af smukke øreringe til kvinder. Øreringe er et af de mest brugte smykkegenstande gennem tiden – og det er stadig lige så moderne at anvende ørestikker til sit outfit den dag i dag. Mange bruger enkle øreringe til hverdag, mens diverse anledninger lægger op til at de lidt finere øreringe skal luftes. En smuk ørering er dog anvendelig alle ugens dage, og kan give dig det der ekstra pift til dit hverdagslook. Vi forhandler både sølv ørestikker og guld ørestikker, og har en god variation af enkle feminine ørestikkere, samt de moderne ørestikkere der hænger. Alle fås med ægte sten og perler fra enten Rabinovich eller Dansk Smykkekunst.

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk