Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Lind DNA - Dækkeserviet i læder - Light Grey/NUPO

Lind DNA - Dækkeserviet i læder - Light Grey/NUPO

DKK 160,00

   På lager
Antal
Varenummer: 5711590213408
Denne populære lysegrå dækkeserviet fra LIND DNA er fremstillet i slidstærkt og vandafvisende recycled læder, og er hurtig og nem at rengøre med en våd klud og/eller vinduesspray. Curve dækkeservietten kan fås i flere forskellige former, farver og læderprægninger, og kan bruges til forskellige formål og anvendelser. Kan blandt andet bruges som underlag til spisebordet eller som pynte underlag til vaser, lysestager eller skåle.

Materiale: 80% genbrugslæder og 20% naturgummi
Vedligeholdelse: Rengør dækkeservietten med en våd klud og/eller vinduesspray – kan holde op til 60 grader.

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk