Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Kjellerup Væveri

Kjellerup Væveri er lig med ægte kvalitet fremstillet af skønne naturprodukter. Vi fører puder til pynt, plaider i uld og flotte duge, da vi mener Kjellerup Væveri formår at kombinere farver, designs og top kvalitet. Gå på opdagelse og find nye sofapuder, måske med et uld plaid som matcher, eller hvad med en ny dug? Husk at du kan bestille duge syet efter mål, præcis som du ønsker. Kjellerup Væveri er dansk, når det er bedst!

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk