Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Dansk Smykkekunst - Kort halskæde 2 i 1, forgyldt - Audrey

Dansk Smykkekunst - Kort halskæde 2 i 1, forgyldt - Audrey

DKK 399,00
   På lager
Antal
Varenummer: 9C6373
Fantastisk fin dobbelt halskæde med ferskvandsperle og vedhæng fra Dansk Smykkekunst. Halskæden kan også deles, så man har mulighed for at bruge de 2 halskæder enkeltvis, hvilket giver mange andvendelsesmuligheder både til hverdag og fest. Halskæden er lavet i kobber og forgyldt med 14 karat guld , 100% nikkelfri og blyfri naturligvis. Længde 40 cm + 7 cm forlænger.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk