Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Dansk Smykkekunst - Dobbelt halskæde med perle - Audrey

Dansk Smykkekunst - Dobbelt halskæde med perle - Audrey

DKK 399,00
   På lager
Antal
Varenummer: 9C6374
Flot, enkel og stilren kort halskæde med vedhæng og ferskvands perle. Halskæden kan også deles, så man har to halskæder. Dansk Smykkekunst designer flotte halskæder til den modebevidste kvinde, og smykkerne er naturligvis nikkel og blyfri. Den dobbelte halskæde er fremstillet i kobber med sølv og fremstår i den kendetegnende oxyderet hematit farve - længde 40 + 7 cm.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk