Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Dametasker

Dametasker skal helst stå i flertal hos os kvinder - Vi må have et stort udvalg i forskellige størrelser og farver, så vi er sikret en taske til enhver lejlighed. Dametasker er en vigtig del af vores personlige stil og skal passe til tøjet, humøret og situationen hver dag. Uanset om det er en skuldertaske, håndtaske eller en rygsæk i læder, du er på udkik efter, finder du helt sikkert den rette taske blandt vores store udvalg. Dametasker til alle aldre - se også udvalget i smarte punge.

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk