Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Dametasker

Dametasker skal helst stå i flertal hos os kvinder - vi må have et stort udvalg i forskellige størrelser og farver, så vi er sikret en taske til enhver lejlighed. Dametasker er en vigtig del af vores personlige stil og skal passe til tøjet, humøret og situationen hver dag. Uanset om det er en skuldertaske, håndtaske eller en rygsæk i læder, du er på udkik efter, finder du helt sikkert den rette taske blandt vores store udvalg. Dametasker til alle aldre - se også udvalget i smarte punge.

Varenummer: Taske HZ-096SN
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 1.599,00
DKK 899,00
Spar DKK 700,00
Læs mere
Størrelser på lager:
Lys
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk