Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Armbånd

Leder du efter et smukt og elegant armbånd eller arm ring finder du her på siden vores udvalg af alt lige fra guld armbånd og sølv armbånd til kreative og rå armbånd i læder. Et flot armbånd er en stor del af ens fremtoning, og kan være med til at skabe et helt unikt og feminint look. Hvis du ønsker at flere af dine smykker skal passe sammen for at skabe et gennemført look, findes de fleste af de modeller vi forhandler også i halskæde og/eller øreringe. Alle vores armbånde er personligt udvalgt, og vi forhandler blandt andet de populære mærker Rabinovich og Dansk Smykkekunst.

Dansk Smykkekunst - Læder armbånd med vedhæng - Trixie
Størrelser på lager:
19,5 cm, 18 cm
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk