Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Armbånd

Leder du efter et smukt og elegant armbånd eller arm ring finder du her på siden vores udvalg af alt lige fra guld armbånd og sølv armbånd til kreative og rå armbånd i læder. Et flot armbånd er en stor del af ens fremtoning, og kan være med til at skabe et helt unikt og feminint look. Hvis du ønsker at flere af dine smykker skal passe sammen for at skabe et gennemført look, findes de fleste af de modeller vi forhandler også i halskæde og/eller øreringe. Alle vores armbånde er personligt udvalgt, og vi forhandler blandt andet de populære mærker Rabinovich og Dansk Smykkekunst.

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk