Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
A2 Living Fuglehus i Dansk Design
A2 Living Fuglehus i Dansk Design

A2 Living Fuglehus i Dansk Design

DKK 329,00

   Vælg variant for status
Antal
Varenummer: A2 40100/102/103 fuglehus
Fuglehus i flot dansk design, som passer perfekt til lanternerne fra A2 living. Nu kan den moderne og trendy boligindretning forlænges til haven og terrassen med fuglehuse, som skaber stemning og hygge. Hullet i mini måler Ø32mm og passer til de fleste af de fugle, som vi har glæde af i vores haver - hullet i micro  måler Ø29mm og passer til blandt andet mejser - lågen kan åbnes for nem rengøring. Fuglehuset er i vejrbestandig stilren design i rustik galvaniseret plade med hank og nitter i rustfrie materialer og med sorte sider. Et fuglehus er en god gaveide året rundt, det kan nemlig også være en god ide, at hænge det op om vinteren, så naturen har haft tid til at gøre det indflytningsklar til foråret. Mange fugle ynder også at bruge fuglehuset til vinterly!

TILBUD FUGLEHUS UDSTILLINGSMODEL - Mangler kasse eller kassen er ikke så pæn og der kan forekomme små ridser på fuglehuset.

Rengøring og vedligeholdelse af lanternen.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk