Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
XD Design - Smart rygsæk med plads til bærbar/tablet - Grå

XD Design - Smart rygsæk med plads til bærbar/tablet - Grå

DKK 699,00
   På lager
Antal
Varenummer: P705.542
Denne nye rygsæk fra XD Design er fyldt med smarte funktioner, der samtidig gør den yderst velegnet til at modstå forsøg på tyveri.

Mål: 44 x 30 x 14 cm
Vægt: 820 g
Materiale: 100% polyester

Features:
-USB-indgang til opladning af smartphone
-Skjult lynlås
-Lommer designet til laptop og tablet
-Vandafvisende
-Lækker pasform
-Og meget mere

Kan indeholde op til 11 liter, og har derfor plads til mere end man lige forventer ved første øjekast. Det smarte design er lavet med indbyggede lommer, som har plads til en 14” bærbar computer eller tablet. Derudover er pasformen lavet så den sidder tæt på ryggen, så ingen kan komme i den mens du har den på.
Desuden har tasken en skjult lomme med plads til en powerbank, som kan forbindes ved hjælp af en USB-indgang på ydersiden af tasken. USB-indgangen er til stede for at powerbanken kan være placeret i sikkerhed i tasken, mens du lader din tablet eller smartphone op. På denne måde kan du sagtens anvende din telefon eller tablet mens den sidder i opladeren. Maksimalt output på kablet er 2.4A.
Vigtigt: Powerbanken følger ikke med og skal bestilles separat ved siden af.

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk