Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
XD Design - Smart rygsæk med plads til bærbar/tablet - Rød

XD Design - Smart rygsæk med plads til bærbar/tablet - Rød

DKK 699,00
   Ikke på lager
Varenummer: P705.544
Denne nye røde rygsæk er fyldt med smarte funktioner, der samtidig gør den yderst velegnet til at modstå forsøg på tyveri.

Mål: 44 x 30 x 14 cm
Vægt: 820 g
Materiale: 100% polyester

Features:
- USB-indgang til opladning af smartphone
- Skjult lynlås
- Lommer designet til laptop og tablet
- Vandafvisende
- Lækker pasform
- Og meget mere

Kan indeholde op til 11 liter, og har derfor plads til mere end man lige forventer ved første øjekast. Det smarte design er lavet med indbyggede lommer, som har plads til en 14” bærbar computer eller tablet. Derudover er pasformen lavet så den sidder tæt på ryggen, så ingen kan komme i den mens du har den på.
Desuden har tasken en skjult lomme med plads til en powerbank, som kan forbindes ved hjælp af en USB-indgang på ydersiden af tasken. USB-indgangen er til stede for at powerbanken kan være placeret i sikkerhed i tasken, mens du lader din tablet eller smartphone op. På denne måde kan du sagtens anvende din telefon eller tablet mens den sidder i opladeren. Maksimalt output på kablet er 2.4A.

Vigtigt: Powerbanken følger ikke med og skal bestilles separat ved siden af.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk