Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Spring Copenhagen - Stooly Stools - Sort
Spring Copenhagen - Stooly Stools - Sort

Spring Copenhagen - Stooly Stools - Sort

DKK 649,00
   På lager
Antal
Varenummer: 3770006545573
Stooly Stools er en moderne og elegant stol. Den vejer kun 1,9 kg og er let at transportere, da den nemt og hurtigt kan foldes sammen ved hjælp af magnetiske ender.  Stolens ultra-stærke bikage struktur kan holde op til 300 kg når den først er foldet ud. Dens design gør det muligt også at anvende stolen som enten natbord eller skammel, alt efter hvordan man vælger at placere den i sin personlige indretning.
Kan fås i tre forskellige farver: hvid, sort og brun

Den smarte og innovative stol skaber supplerende sidemuligheder til ethvert rum, og kan også anvendes som som sengebord eller kaffebord. Målet med den innovative stol er at reducere kulstof udslippet i miljøet – derfor er den fremstillet i genanvendelig hvid karton.

KVALIFIKATIONER:
- Støtter op til 300 kg
- Ufoldet: 36 cm x 42 cm
- Foldet: 42 cm x 18 cm x 3 cm
- Vægt: 1,9 kg
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk