Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Sej Design - Dækkeservietter, kvadratisk

Sej Design - Dækkeservietter, kvadratisk

DKK 109,00

   På lager
Antal
Varenummer: 30339-2 Sej dækkeserviet kvadratisk
Super seje kvadratiske dækkeservietter i sort gummi fra Sej Design. Med dækkeservietterne her, kan du lave en smuk borddækning, også til dagligt! Dækkeservietterne kan anvendes på begge sider og er nemme at rengøre med en våd klud. Sej Design består af en række produkter, som er fremstillet i Pur-gummi, som har en flot silkemat overflade og fremstå stilren og elegant! Dækkeservietterne fra Sej Design fås i 4 former - rund, rektangulær, oval og som denne her kvadratisk! Mål 38 x 38 cm
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk