Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Sej Design - Dækkeservietter, kvadratisk

Sej Design - Dækkeservietter, kvadratisk

DKK 109,00

   På lager
Antal
Varenummer: 30339-2 Sej dækkeserviet kvadratisk
Super seje kvadratiske dækkeservietter i sort gummi fra Sej Design. Med dækkeservietterne her, kan du lave en smuk borddækning, også til dagligt! Dækkeservietterne kan anvendes på begge sider og er nemme at rengøre med en våd klud. Sej Design består af en række produkter, som er fremstillet i Pur-gummi, som har en flot silkemat overflade og fremstå stilren og elegant! Dækkeservietterne fra Sej Design fås i 4 former - rund, rektangulær, oval og som denne her kvadratisk! Mål 38 x 38 cm
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk