Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

SACKit

SACKit er et ekslusivt dansk design med hovedsæde i Aalborg. De forhandler diverse multifunktionelle livstilsprodukter i høj kvalitet. Blandt deres mest populære produkter finder du blandt andet deres WOOFit serie, som indeholder både trådløse højtalere og høretelefoner i skandinavisk design, der passer ind i ethvert moderne hjem. Deres produkter er ikke blot flot design, men også af høj kvalitet så alle deres produkter kan holde i årevis. Gå på opdagelse i vores udvalg af SACKit produkter her på siden.  

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk