Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

SACKit

SACKit er et ekslusivt dansk design med hovedsæde i Aalborg. De forhandler diverse multifunktionelle livstilsprodukter i høj kvalitet. Blandt deres mest populære produkter finder du blandt andet deres WOOFit serie, som indeholder både trådløse højtalere og høretelefoner i skandinavisk design, der passer ind i ethvert moderne hjem. Deres produkter er ikke blot flot design, men også af høj kvalitet så alle deres produkter kan holde i årevis. Gå på opdagelse i vores udvalg af SACKit produkter her på siden.  

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk