Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Rudi og Harald

Rudi og Harald Nielsen tasker er skønne italienske skindtasker i høj kvalitet. Taskerne fra Rudi og Harald har egen stil, smuk og moderigtig design, samtidig med den flotte forarbejdning. Hos De 9 Muser er vi alle vilde med Rudi & Harald tasker ... Kvalitet til meget fornuftige priser. Lige fra den lille bløde skindtaske, til den store skuldertaske, eller den praktiske rygsæk, bliver man let forført ind i den skønne italienske taskeverden fra Rudi og Harald.

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk