Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Rivsalt

Rivsalt er en samling af produkter, der alle er en gastronomisk oplevelse i sig selv – en helt ny måde at tilføje salt til maden. Hele konceptet omkring Rivsalt går ud på at alle salt produkterne er uden bakterier. Derudover er salt fra rivsalt selvdesinficerende, og har ikke tilsat kunstige konserveringsmidler. Saltet kan rengøres efter brug, og skal blot skylles under vandhanen. Hele sortimentet fra Rivsalt har et skandinavisk og moderne udtryk, der gør det velegnet til at stå fremme på middagsbordet og give en luksuriøs stemning.

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk