Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Rivsalt

Rivsalt er en samling af produkter, der alle er en gastronomisk oplevelse i sig selv – en helt ny måde at tilføje salt til maden. Hele konceptet omkring Rivsalt går ud på at alle salt produkterne er uden bakterier. Derudover er salt fra rivsalt selvdesinficerende, og har ikke tilsat kunstige konserveringsmidler. Saltet kan rengøres efter brug, og skal blot skylles under vandhanen. Hele sortimentet fra Rivsalt har et skandinavisk og moderne udtryk, der gør det velegnet til at stå fremme på middagsbordet og give en luksuriøs stemning.

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk