Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Rivsalt - Luksuriøst Himalaya salt-sæt til middagsbordet

Rivsalt - Luksuriøst Himalaya salt-sæt til middagsbordet

DKK 249,00
   På lager
Antal
Varenummer: Rivsalt
Denne bestilling indeholder det japanske rivejern, én Himalaya salt sten, og en træholder. Alt sammen leveret i et attraktivt gaverør.
Rivsalt er en gastronomisk oplevelse, og er en ny måde at tilføje salt til maden. Den naturlige Himalaya salt bliver strøet på retten ved hjælp af rivejernet i rustrit stål. Rivejernet kan blive en central del af middagsbordet, når det placeres på holderen, som er fremstillet i ubehandlet naturligt egetræ.

Specifikationer:
-Mål på rivejern: Højde 7,5 cm x bredde 5,0 cm x tykkelse 0,1 cm
-Mål på holder: 6,4 cm (diameter) x 1,9 cm (tykkelse)
-Salt sten: ujævn dimension – varierer mellem 40-60 gram
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk