Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Rivsalt - Luksuriøst Himalaya salt-sæt til middagsbordet

Rivsalt - Luksuriøst Himalaya salt-sæt til middagsbordet

DKK 249,00
   På lager
Antal
Varenummer: Rivsalt
Denne bestilling indeholder det japanske rivejern, én Himalaya salt sten, og en træholder. Alt sammen leveret i et attraktivt gaverør.
Rivsalt er en gastronomisk oplevelse, og er en ny måde at tilføje salt til maden. Den naturlige Himalaya salt bliver strøet på retten ved hjælp af rivejernet i rustrit stål. Rivejernet kan blive en central del af middagsbordet, når det placeres på holderen, som er fremstillet i ubehandlet naturligt egetræ.

Specifikationer:
-Mål på rivejern: Højde 7,5 cm x bredde 5,0 cm x tykkelse 0,1 cm
-Mål på holder: 6,4 cm (diameter) x 1,9 cm (tykkelse)
-Salt sten: ujævn dimension – varierer mellem 40-60 gram
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk