Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Rivsalt - Luksuriøse Himalaya salt blokke - Refill

Rivsalt - Luksuriøse Himalaya salt blokke - Refill

DKK 99,00
   På lager
Antal
Varenummer: RSRefill
Refill kommer med tre fantastiske Himalaya salt blokke. Smagen er kraftig og er ideel til sæsonnes kød og fisk, såvel som grøntsager. Himalaya salt blokkene kan med fordel anvendes sammen med Rivsalt bordsættet, som indeholder både rivejern og træholder.

Himalaya salt kommer fra det nordlige pakistan fra området kaldet ”salt range”, ikke langt fra Himalaya bjergene. Det er naturlig bjergsalt, der blev skabt da havene fordampede for omkring 250 millioner år siden. De faktiske saltbjerge varierer i farve fra klar hvid til smukke lyserøde og røde toner, alt afhængig af jernindholdet.

Saltblok: Himalaya Salt – fra Pakistan
Gaverør: 4,6 cm (diameter) x 13,8 cm (højde)
Vægt: 150 gram

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk