Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Rivsalt - Luksuriøse Himalaya salt blokke - Refill

Rivsalt - Luksuriøse Himalaya salt blokke - Refill

DKK 99,00
   På lager
Antal
Varenummer: RSRefill
Refill kommer med tre fantastiske Himalaya salt blokke. Smagen er kraftig og er ideel til sæsonnes kød og fisk, såvel som grøntsager. Himalaya salt blokkene kan med fordel anvendes sammen med Rivsalt bordsættet, som indeholder både rivejern og træholder.

Himalaya salt kommer fra det nordlige pakistan fra området kaldet ”salt range”, ikke langt fra Himalaya bjergene. Det er naturlig bjergsalt, der blev skabt da havene fordampede for omkring 250 millioner år siden. De faktiske saltbjerge varierer i farve fra klar hvid til smukke lyserøde og røde toner, alt afhængig af jernindholdet.

Saltblok: Himalaya Salt – fra Pakistan
Gaverør: 4,6 cm (diameter) x 13,8 cm (højde)
Vægt: 150 gram

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk