Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Rivsalt - Luksuriøse blå persiske salt blokke - Blue

Rivsalt - Luksuriøse blå persiske salt blokke - Blue

DKK 149,00
   På lager
Antal
Varenummer: RSBlue
Dette gaverør fra Rivsalt Indeholder tre fantastiske persiske blå salt blokke. Smagen er utrolig mild med en lille sødme, der gør at den persiske salt specielt er populær hos børn. Er især velegnet til fisk, det franske køkken og trøfler. Kan bruges sammen med Rivsalt bordsættet, som indeholder både rivejern og træholder.

Persisk blå salt er en af de mest sjældne og mest eksklusive saltarter. Den er udvundet fra en saltmine i det nordlige Iran. Dens fangende blå farve opstår idet saltet krystaliserer. Når lyset genskinder i saltkrystallernes overflade kommer den skindende blå farve især frem.

Salt blok: Persisk blå salt – fra Iran
Gaverør: 4,6 cm (diameter) x 13,8 cm (højde)
Vægt: 170 gram

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk