Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Rivsalt - Luksuriøse blå persiske salt blokke - Blue

Rivsalt - Luksuriøse blå persiske salt blokke - Blue

DKK 149,00
   På lager
Antal
Varenummer: RSBlue
Dette gaverør fra Rivsalt Indeholder tre fantastiske persiske blå salt blokke. Smagen er utrolig mild med en lille sødme, der gør at den persiske salt specielt er populær hos børn. Er især velegnet til fisk, det franske køkken og trøfler. Kan bruges sammen med Rivsalt bordsættet, som indeholder både rivejern og træholder.

Persisk blå salt er en af de mest sjældne og mest eksklusive saltarter. Den er udvundet fra en saltmine i det nordlige Iran. Dens fangende blå farve opstår idet saltet krystaliserer. Når lyset genskinder i saltkrystallernes overflade kommer den skindende blå farve især frem.

Salt blok: Persisk blå salt – fra Iran
Gaverør: 4,6 cm (diameter) x 13,8 cm (højde)
Vægt: 170 gram

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk