Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Rivsalt - Himalaya saltblok til grill/ovn - BBQ

Rivsalt - Himalaya saltblok til grill/ovn - BBQ

DKK 299,00
   Ikke på lager
Varenummer: RSBBQ
Med denne fantastiske Himalaya salt blok vil du få en helt ny smagsoplevelse! Salt blokken ændrer en almindelig grillaften til en gastronomisk oplevelse. Det eneste du skal gøre er at tilsætte olie til saltblokkens overflade og langsomt opvarme den, så den får en stegende overflade, der samtidig giver smag til din mad. Den er ideel til både kød, fisk, skalddyr, og grøntsager. Og kan også anvendes som et afkølet serveringsfad til sushi og frisk frugt. Efter brug skal saltblokkens overflade blot tørres af og opbevares ved stuetemperatur indtil din næste madlavning.

INDEHOLDER KUN HIMALAYA SALT BLOK
Salt blok: Himalaya salt blok – fra Pakistan
Indpakning: 22 cm (bredde) x 16,5 cm (højde) x 5,5 cm (dybde)
Vægt: 3,2 kg

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk