Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Rabinovich Øreringe

Øreringe er med til at fuldende enhver kvindes look, og med Rabinovich øreringe har du muligheden for, at finde lige netop den stil, som passer dig. Små ørestikker til hverdagen eller måske er du mere til store øreringe? De fleste Rabinovich øreringe er lavet  i sølv, ofte oxyderet og med natursten. Du finder også både ørestikker og ørehænger i forgyldt sterling sølv, altid med et ægte Rabinovich twist!

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk