Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Rabinovich - Bean Bean - Enkelt ring i antik oxyderet sterlingsølv

Rabinovich - Bean Bean - Enkelt ring i antik oxyderet sterlingsølv

Før DKK 495,00
DKK 299,00
Spar DKK 196,00
Tilbuddet gælder så længe lager haves.

   På lager
Antal
Sølvringe fra Rabinovich danner ofte grundlaget for nye smykkeserier. Denne smukke sølvring er skabt i antik oxyderet sterlingsølv og indgår i serien Bean Bean, som har hentet et hint af inspiration fra kaffebønnen.

Rabinovich laver rigtig mange flotte sølvringe, ofte oxyderet, men kan også være forgyldt med 14 karat guld. Mange af ringene har også perler eller natursten.


Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk