Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Punge

Pung til kvinder og mænd i mange forskellige design og farvekombinationer! Du finder et stort udvalg af punge, både den lille pung og den helt store tegnebog. Alle vores punge er i læder, helt bløde skindpunge, til fornuftige priser - vores egen import, som vi er meget stolte af! Søger du en pung, som du er sikker på kan holde penge, tør vi ikke give garantier - men vi tør godt love, at du kan finde smarte damepunge og herrepunge til alle aldre!

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk