Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Poncho i flotte turkise farver - Uld med cashmere finish, åben

Poncho i flotte turkise farver - Uld med cashmere finish, åben

DKK 479,00
   Ikke på lager
Varenummer: FPO Turkis
Turkis poncho i lækker italiensk kvalitet med uld og cashmere finish. Den åbne poncho er super anvendelig både ude og inde. Om sommeren er den skøn at benytte på en lidt for kølig sommer aften, og om vinteren kan den bruges som overtøj eller ovenpå frakken. Ponchoen er vendbar med den flotte turkise farve på den ene side og den mere mørk turkise på den anden side - fremstillet i uld med ca. 10% syntetiske fibre og cachmere uld på det yderste lag.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk