Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Poncho i flotte turkise farver - Uld med cashmere finish, åben

Poncho i flotte turkise farver - Uld med cashmere finish, åben

DKK 479,00
   Ikke på lager
Varenummer: FPO Turkis
Turkis poncho i lækker italiensk kvalitet med uld og cashmere finish. Den åbne poncho er super anvendelig både ude og inde. Om sommeren er den skøn at benytte på en lidt for kølig sommer aften, og om vinteren kan den bruges som overtøj eller ovenpå frakken. Ponchoen er vendbar med den flotte turkise farve på den ene side og den mere mørk turkise på den anden side - fremstillet i uld med ca. 10% syntetiske fibre og cachmere uld på det yderste lag.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk