Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Peleg Design - Æggeblommedeler fisk
Peleg Design - Æggeblommedeler fisk

Peleg Design - Æggeblommedeler fisk

DKK 110,00
   På lager
Antal
Varenummer: PE801
Det kan være et værre bøvl at stå i køkkenet og adskille æggeblommen fra æggehviden. Ofte ender man endda med at skulle smide flere æg ud undervejs i processen. Men med æggeblommedeleren fra Peleg er du sikret hurtig hjælp næste gang du skal adskille æggeblommen fra æggehviden. Den sparer dig ikke kun for tid og for rod i køkkenet, den er også utrolig nem at anvende. Det eneste du skal gøre er at placere ”munden” af æggeblommedeleren på selve æggeblommen og herefter trykke. På denne måde absorberes æggeblommen og efterlader æggehviden tilbage.


Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk