Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Museknitwear

Striktrøjer og strikkjoler fra Museknitwear - strikket i det lækreste og blødeste økologiske merino uld. Trøjerne er af meget høj kvalitet og føles fantastisk at ha´på. Det er ikke kun navnet Museknitwear, som er helt i tråd med De 9 Muser. Vi er så glade for at kunne præsentere striktrøjer og strikkjoler i tidløst og bæredygtig design. Garnet og trøjerne er strikket i Danmark og Europa, og er økotex  certificerede og testet fri for giftige stoffer.

Ingen varer
Der er ikke fundet nogen varer ud fra de valgte kriterier
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk