Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Mukul Goyal

Mukul Goyal er uddannet ingeniør, men opdagede allerede på et tidligt tidspunkt at hans passion var indenfor kunst og design. Derfor blev et naturligt følge, at Mukul Goyal studerede på The Nationale Institute of Design in  Ahmedabad. Efter en tid i Milan, rejste han tilbage til Indien. Designer Mukul Goyal er anderkendt verden over for hans store repertoire, som er en blanding af traditionelle materialer og moderne udtrykt, ukompliceret og eksklusivt - En simpel historie, men altid fortalt med et twist! Vi er stolte over, at være måske det eneste sted i Danmark, du finder designer Mukul Goyals store udvalg af ting til bordet, til baren, til dekoration og til skrivebordet.

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk