Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Mukul Goyal

Mukul Goyal er uddannet ingeniør, men opdagede allerede på et tidligt tidspunkt at hans passion var indenfor kunst og design. Derfor blev et naturligt følge, at Mukul Goyal studerede på The Nationale Institute of Design in  Ahmedabad. Efter en tid i Milan, rejste han tilbage til Indien. Designer Mukul Goyal er anderkendt verden over for hans store repertoire, som er en blanding af traditionelle materialer og moderne udtrykt, ukompliceret og eksklusivt - En simpel historie, men altid fortalt med et twist! Vi er stolte over, at være måske det eneste sted i Danmark, du finder designer Mukul Goyals store udvalg af ting til bordet, til baren, til dekoration og til skrivebordet.

Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk