Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Mukul Goyal - Menneske Træ
Mukul Goyal - Menneske Træ

Mukul Goyal - Menneske Træ

DKK 1.995,00
   På lager
Antal
Varenummer: MG317
Den verdens anerkendte  designer Mukul Goyal har skabt en hel serie med små illustrationer over mennesker og livet, som er udtrykt i brugbare ting til til bordet, til baren, til dekoration og til kontoret. Med menneske træet, også kaldet "People Tree", kan du genoplive det livlige og sjove fra din barndom. Fremstillet i forkromet messing og sort aluminium. Kan både hænges på væggen og fra loftet.
Mål: 66,5 cm x 61 cm x 40  cm

Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk