Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Lange halskæder

Den lange halskæde er superpopulær for tiden, fordi den giver mange anvendelsesmuligheder både til hverdag og til mere festlige lejligheder. Du finder den lidt "rå" lange halskæde med læder, og du finder den helt enkle stil med et enkelt vedhæng. Mange kvinder elsker at kombinere flere lange halskæder sammen, som er super nemt at gøre med den geniale kuglelås fra Dansk Smykkekunst, hvor du kan regulere længden. Er du til ægte sølv og sten finder du spændende lange halskæder fra Rabinovich.

Varenummer: 9C158
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 379,00
DKK 199,00
Spar DKK 180,00
Læs mere
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk