Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Lange halskæder

Den lange halskæde er superpopulær for tiden, fordi den giver mange anvendelsesmuligheder både til hverdag og til mere festlige lejligheder. Du finder den lidt "rå" lange halskæde med læder, og du finder den helt enkle stil med et enkelt vedhæng. Mange kvinder elsker at kombinere flere lange halskæder sammen, som er super nemt at gøre med den geniale kuglelås fra Dansk Smykkekunst, hvor du kan regulere længden. Er du til ægte sølv og sten finder du spændende lange halskæder fra Rabinovich.

Varenummer: 9C158
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 379,00
DKK 199,00
Spar DKK 180,00
Læs mere
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk