Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Køkkenredskaber

På denne side finder du vores udvalg af multifunktionelle og smarte køkkenredskaber i høj kvalitet. Vi har samlet et bredt og varieret produktsortiment, så du kan finde alt lige fra universal grydelåg, effektive brødforme, kvalitets hvidløgspresser og meget mere. Ofte har vores produkter et lille twist, der gør dem yderst let anvendelige og multifunktionelle. Vi fører blandt andet de populære mærker Lékué, Black Blum og Sej Design.

Hamonoya Lékué Bread maker - Mål, ælt og bag dit brød i en form
Varenummer: Lékué Bread Maker
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
Før DKK 350,00
DKK 289,00
Spar DKK 61,00
Læs mere
Drosselmeyer Nøddeknækker - Måske verdens bedste
Størrelser på lager:
rød
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk