Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-

Køkkenredskaber

På denne side finder du vores udvalg af multifunktionelle og smarte køkkenredskaber i høj kvalitet. Vi har samlet et bredt og varieret produktsortiment, så du kan finde alt lige fra universal grydelåg, effektive brødforme, kvalitets hvidløgspresser og meget mere. Ofte har vores produkter et lille twist, der gør dem yderst let anvendelige og multifunktionelle. Vi fører blandt andet de populære mærker Lékué, Black Blum og Sej Design.

Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk