Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Industritekniker - Metal figur

Industritekniker - Metal figur

DKK 625,00
   På lager
Antal
Varenummer: HK469
Industritekniker er en håndværker, uddannet til at udføre opgaver indenfor jern- og metalindustrien, derfor kunne denne metal figur være alletiders gave til den ny uddannede, både som industritekniker, Cnc tekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager. Figuren er formet af metal, skruer, møtrikker og bolte og fremstår som vidunderlig karikatur af samfundet.

Metal figuren passer naturligvis også perfekt til reception, den runde fødselsdag, eller til den du kommer til at tænke på, første gang du ser figuren!
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk