Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Industritekniker - Metal figur

Industritekniker - Metal figur

DKK 625,00
   På lager
Antal
Varenummer: HK469
Industritekniker er en håndværker, uddannet til at udføre opgaver indenfor jern- og metalindustrien, derfor kunne denne metal figur være alletiders gave til den ny uddannede, både som industritekniker, Cnc tekniker, maskinarbejder eller værktøjsmager. Figuren er formet af metal, skruer, møtrikker og bolte og fremstår som vidunderlig karikatur af samfundet.

Metal figuren passer naturligvis også perfekt til reception, den runde fødselsdag, eller til den du kommer til at tænke på, første gang du ser figuren!
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os, eller handle i vores lille mini butik - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk