Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Horredsmatten - stribet plasttæppe i smukke farver

Horredsmatten - stribet plasttæppe i smukke farver

DKK 259,00

   På lager
Antal
Varenummer: IK 19211
Stribet tæppe med smukke afdæmpede farver i miljørigtigt plast. Det stribede tæppe kan passe rigtig mange steder i dit hjem, sommerhus eller campingvogn. Alle plasttæpper fra svenske Horredsmatten tåler at være både ude og inde og kan vaskes i maskine ved 30 grader. Skab et smukt miljø og beskyt gulvet på samme tid med et smuk stribet tæppe. Kan vendes og bruges på modsatte side.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk