Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Horredsmatten - sort plasttæppe med cirkler

Horredsmatten - sort plasttæppe med cirkler

DKK 259,00

   På lager
Antal
Varenummer: IK 17914
Enkelt og grafisk flot løber tæppe i sort med store cirkler.  Løber tæppet er vævet i miljørigtigt plast uden tungmetaller og blødgøringsmidler og produceres i Sverige. Løber tæppet kan være både ude og inde, hvilket giver mange anvendelsesmuligheder. Det flotte sorte plasttæppe kan se rigtig godt ud på badeværelset, i køkkenet eller måske i sommerhuset? Plastiktæppet kan vendes hvor cirklerne bliver modsat i farve. Løber tæppet kan vaskes i maskine ved 30 grader.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk