Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Horredsmatten - smukt plasttæppe i grønlige farver

Horredsmatten - smukt plasttæppe i grønlige farver

DKK 259,00

   På lager
Antal
Varenummer: IK 16901
Små tæpper i vævet plast, som kan være både ude og inde. De små tæpper passer perfekt på badeværelset, køkkenet eller i en lille gang. Det kunne også være ved den udendørs bruser i sommerhuset eller  udenfor saunaen. Små tæpper skaber liv i boligen og kan vaskes i maskine ved 30 grader. Plastæpperne fås også som længere løbere, faktisk kan man bestille i lige den længde man ønsker, hvis ikke de færdige mål passer. Horredsmatten laver skønne små og lange tæpper i miljørigtig plast og i meget høj kvalitet. Tæppet kan vendes og bruges på den anden side.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

De 9 Muser er beliggende på havnen i Ringkøbing, med en skøn udsigt ud over fjorden. Vort mål er, at skabe begejstring og glæde for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen. Vi elsker at overraske og vores varer, skal helst have en historie, et lille anderledes twist, meget gerne være håndlavet, funktionelt, smukt eller simpelhen bare genialt!

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Havnepladsen 1  |  6950 Ringkøbing  |  Denmark  |  Telefonnr.: 97 33 03 01  |  E-mail: butik@de9muser.dk