Afsendes
0-1 hverdag
Fri fragt over
DKK 699,-
Fragt fra
DKK 39,-
Horredsmatten - smukt plasttæppe i grønlige farver

Horredsmatten - smukt plasttæppe i grønlige farver

DKK 259,00

   På lager
Antal
Varenummer: 16901 Savanne Green
Små tæpper i vævet plast, som kan være både ude og inde. De små tæpper passer perfekt på badeværelset, køkkenet eller i en lille gang. Det kunne også være ved den udendørs bruser i sommerhuset eller  udenfor saunaen. Små tæpper skaber liv i boligen og kan vaskes i maskine ved 30 grader. Horredsmatten laver skønne små og lange tæpper i miljørigtig plast og i meget høj kvalitet. Tæppet kan vendes og bruges på den anden side.
Vis mere
Vis mindre
Om De 9 Muser

15 fantastiske år med fysisk butik på Havnen i Ringkøbing er slut ... Vi er nu i Risskov, hvor hovedvægten er på webshop. I er altid velkommen til  afhente en ordre hos os - parkering og tæt ved motorvejen, det er da nemt! Vort mål er stadig det samme, nemlig at skabe glæde og begejstring for vores kunder med unikt, sjovt og anderledes kunsthåndværk, brugskunst, smykker, tasker, glaskunst og skønne ting til boligindretningen.

Kundeservice

Hvis du har det mindste spørgsmål, er du altid velkommen i butikken, eller kontakt os på mail eller telefon. Vi står på tæer, og vil gøre vores bedste, for at besvare din henvendelse.

De 9 Muser |  Stokagervej 5, B09  |  8240 Risskov  |  Denmark  |  Telefonnr.: 25 62 38 00  |  E-mail: butik@de9muser.dk